Ref2Ref
Haal de beste scheidsrechter in jezelf naar boven!

Presentatie & Trainingen

Het idee is vrij helder: presentaties voor en door scheidsrechters. Ik geef presentaties aan scheidsrechters, assistenten en spelers van alle niveau's, van jong tot oud. Door het laagdrempelig te houden en interactief is dit een super avond/dag voor iedereen. U als club hoeft alleen te zorgen voor een beamer, een ruimte en de mensen, assistenten of spelers en ik verzorg de rest van het begin tot het einde. U leest hieronder kort een paar voorbeelden van de mogelijkheden. Wilt u nou weten wat Ref2ref voor u betekenen kan, neem dan snel  Contact op!

Scheidsrechters

Clubscheidsrechters zijn nou niet altijd even gemakkelijk te vinden en te behouden voor veel clubs. Ze krijgen niet altijd de aandacht van de teams en/of van de club die ze zelf zouden willen ervaren. Ref2Ref kan uw club hierbij een handje helpen, door discussies te beginnen, vragen te beantwoorden, casussen te bespreken en over spelregels te praten, zodat deze avond ook nog eens enorm leerzaam wordt. Zo hebben de scheidsrechters van uw club een leuke avond, die uw club misschien wel ten goede gaat komen. Voor scheidsrechters is er een groot scala aan mogelijkheden om hen de dag of avond te geven die ze niet gauw zullen vergeten. Denk aan een pittige training speciaal voor de scheidsrechter, een spelregel quiz, groepsdiscussies en tips waar iedereen iets mee kan! 
Assistenten

Assistenten, ook zonder hen is er geen wedstrijd mogelijk. Die onwetende papa of mama die langs de zijlijn voert de meest rottige job uit in de voetbalwereld. Want men vergeet het wel eens dat ook vlaggen geen makkie is! Door middel van een praktische presentatie kunnen ouders en vaste assistenten echt goed leren vlaggen. Iedereen is welkom en voor iedereen zal het goed te volgen zijn, want we beginnen natuurlijk wel bij de basis: "Hoe houden we die vlag nou vast?".  En ook ik weet hoe het is, zoals hier te zien op onderstaande foto (rechts op de foto).


 


B-junioren

Je wil lekker voetballen en eigenlijk niet denken aan de spelregels, maar helaas het zal toch echt moeten. Het spelregel bewijs is verplicht voor iedereen die in een bepaald jaar geboren is. Voor het seizoen '18/'19 moet iedereen die geboren is in 2001 hem toch echt halen. Hoe fijn is het om in een avond alle regels even kort door te nemen zodat iedere speler dat bewijs zonder moeilijkheden haalt. Op deze manier zijn de spelers goed op hoogte van hoe zij hun bewijs moeten halen en misschien halen ze hem wel tijdens deze avond, hoe makkelijk!

 Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken! ( Contact )